Есенният сезон на NOVA идва с грандиозен концерт

Есенният сезон на NOVA идва с грандиозен концерт, който ще се състои на 6 септември в 20 ч. в Княжеската градина в София.

Любими български изпълнители, лицата на медията, водещи и участници във формати ще излязат на една сцена под надслов “Заедно сме N1”. По този начин ще се представи есенната програмна схема на телевизията.

NOVA е първата телевизия в България, която ще представи новия си сезон с концерт, а някои от най- обичаните лица на медията, сред които са водещите на новините и времето и екипът на “На кафе”, подготвят специални изпълнения.

По време на концерта-спектакъл, на сцената ще се качат Любо Киров, Криско, Богдана Карадочева, Дует „Авеню”, Етиен Леви, Християна Лоизу, Жана Бергендорф, Рафи, Дара, Славин, Михаела Маринова, Невена Пейкова и Стивън Ачикор, както и актьорите от най-новия и много успешен български сериал “Откраднат живот”, героите от риалити сериала “София – Ден и Нощ” и от други доказани и нови формати, които предстои да видим в ефира на медията тази есен. А водещите Зуека и Рачков ще превърнат концерта в истински спектакъл, както само те го могат.

Тези, които няма да могат да дойдат да гледат на място събитието на националния празник, ще могат да гледат 3-часовия концерт, на живо в ефира на медията.

Още на следващия ден, Гала и екипа й се завръщат на екрана. Новият сезон ще дойде с нови рубрики и лица, а Гала, за първи път в историята на предаването, ще започне търсенето на свой екранен партньор. “В последно време, екипът ни бе предимно женски и вече е време да чуваме повече и мъжката гледна точка”, споделя продуцентът на предаването Ралица Манчева.