Двудневен коледен шопинг на отбрани питиета

Уникалното събитие Quintessentially Christmas Atelier вече е и у нас, след огромния успех в Лондон.

То ще представи един първокласен микс от коледен шопинг, дегустация на селектирани вина, висок клас уиски и бърбън, водка бар и много други коледни предложения. Двудневното събитие ще се проведе на 27 и 28 ноември 2015 г. от 11 до 22 часа в Централен военен клуб, които със своя аристократичен стил ще дадат възможност на гостите да се потопят в неповторима атмосфера.

Под един покрив гостите ще се насладят на коледния шопинг с чаша вино в ръка, ще дегустират отбрани храни и напитки, ще послушат музика и ще поговорят с приятели.

Част от събитието е и Q Secret cocktail за 300 гости на 27 ноември 2015 от 19:30 до 22:30 на затворени врати. Отбрани гости ще имат възможността да направят своя избор на подаръци, да опитат от гурме менюто на шеф Димо Димов, придружено със селектирани вина, да се насладят на пура и висок клас уиски със специалното участие на Васил Петров.

Генерален спонсор на събитието е MasterCard, а заедно с тях участват и Банка ДСК, Picadilly Gourmet, Cult Gourmet, DiVino и още много партньори и изложители.

Повече информация можете да получите на фейсбук страницата на събитието.

Билети можете да закупите от Eventim, Ticketlogic или на място на самото събитие.

Истината не е само във виното
Каква храна подхожда на различните вина