Дизайнерски рокли на Дома Арт Фест 2013

Интерактивен музикален, танцов и светлинен пърформанс ще открие първото издание на Дома Арт Фест.

Спектакълът е дело на арт иконата на Ню Йорк и мултижанров пърфомър Йозмит. Той е създател и на десетте рокли с височина 8 метра, които танцовото пространство и ще посрещат гостите на независимото арт пространство Fabrica 126 в София на 31-ви май.

Софийските улици също ще станат сцена на пърформанс на артиста. “Разходката” е медитативна разходка със зрелищна рокля, покриваща дори лицето на артиста, случваща се в градска среда.
Гостите на Дома Арт Фест ще станат свидетели и на изпълнението, с коeто Йозмит и Alek Sandar, българският DJ, певец и музикален продуцент, откриват едно от най-значимите музикални събития в Ню Йорк, New York Music Festival 2012 – всички гости танцуват под огромна рокля.


“Разходката” в Ню Йорк

Йозмит е певец, пърформър и дизайнер на костюми от Южна Корея, познат в арт средите на Лейди Гага, Аманда Лепур, Дейвид Лашапел и с участия в известните арт форуми и клубове по света.

Фествалът Дома Арт Фест се провежда в датите 30-ти май – 09-ти юни в четирите локации на фестивала: Национална художествена галерия, Национална художествена академия, Vivacom Art Hall и Fabrica 126.

Лятна визия в ярки цветове от Лия Мишел
За мъжа Рак любовта не е шега
Тв водещата Ирина Тенчева със собствен блог в MissBloom!
Графа на една сцена с Джеси Джей