Ice Cream с нов хит в Bedroom Premium Club

Ice Cream ще представят чисто нова песен на 13 ноември на сцената на Bedroom Premium Club.

Новото им парче носи името “Много добре” и е последния сингъл от третия поред албум, който групата подготвя да излезе в началото на следващата година. Албумът ще включва всички парчета след “Те карам да вибрираш”, както и 5-6 нови песни. Видеото към новото им парче в момента се подготвя. През последните дни хип-хоп бандата упорито работи по клипа, като подготовката тече на различни локации в София и страната, включително и в Bedroom Premium Club.

“Благодарни сме, че любимия ни клуб отново ни подава ръка и доказва, че подкрепя българската музика”, споделят изпълнителите. Официалната премиера на песента и видеото ще бъде две седмици по-късно отново в Bedroom. Музиката на парчето “Много е добре” е на Даниел Димитров, а текстът е дело на Монти Миланов.

Интересен факт е, че във видеото специално участие ще имат известни български актьори, чийто имена са тайна засега. “Песента ще бъде в типичното за нашия стил звучене, като този път сме включили и кратък елемент от популярна бг песен, известна на малки и големи”, казва беквокалиската Елена Брусарска.

По време на участието си в Bedroom Premium Club на 13 ноември Ice Cream ще представят и най-свежите си парчета – “Заредни”, “Скачай”, “Захир”… Подгряващ диджей ще бъде – DJ Gorro.