5 мъже разкриват какво всъщност искат за Свети Валентин

Празникът на влюбените буквално чука на вратата и докато дамите тръпнат в очакване за подаръците, които ще получат, повече мъже изживяват истински ужас, купувайки тези подаръци.

Въпросът обаче е какво искат мъжете на Св. Валентин?

Петима мъже споделиха пред Cosmo как си представят празника и с какво се надяват да ги изненадат техните половинки. Колкото и да е учудващо, не всички от тях искат да получат вечеря и секс от своята любима.

Нещо ръчно направено, каквото и да е. За мен това е специално и ще го оценя много повече отколкото някоя купена вещ, която мога да си набавя и сам“, споделя Кевин, 26г.

Саркастични Валентинки за анти-романтици

Нека започна с това, че не обичам празника. Но ако трябва да избирам: орална любов, вечеря, приготвена от приятелката ми и две бутилки вино. Ако може и любимата ни песен да звучи цяла вечер, а ще бъде и страхотно ако си направим по един масаж преди лягане“, признава Брендън, 28г.

“Много бих се радвал, ако приятелката ми сготви нещо, носейки само престилка. Наистина няма значение какво ще приготви, ако е облечена така. Ще съм доволен и ако тя е планирала целия ден, тъй като ме познава и знае как ще се радвам да прекарам празника. Разбира се, аз ще се постарая да съм любящ, грижовен и романтичен към нея през цялото време“, обяснява Сам, 23г.

Иска ми се просто да останем в леглото по-дълго и да гледаме нещо интересно, а след това, знаете… А в края на деня ще поръчам храна за вкъщи, но някоя много луксозна и вкусна, ще пием вино и ще си говорим цяла нощ“, споделя Маршъл, 28г.

Идеалният Св. Валентин за мен е един работен ден, в края на който ще се срещна с приятелката ми в малък и чаровен ресторант, в който сме направили резервация преди месеци. Ще хапнем скъп десерт, ще пийнем хубаво вино, а след това ще се разходим в някой парк, където ще се прегръщаме, целуваме, а когато се приберем, нещата ще станат пикантни“, признава Ким, 28г.

Да отпразнуваме Свети Валентин с диаманти и любов
Popular