Треньори с мисия: Инициативата, която обединява спорта с благотворителността

На събитието са поканени спортисти, деца, любители на Kangoo Jumps и груповите тренировки, както и всеки човек, който иска да направи добро.

В светлината на 2020-та, година, изпълнена с трудности и премеждия, повече от всякога трябва да си помагаме въпреки неприятностите. Затова и инициативи като “Треньори с мисия” са каузи, които си струва да подкрепим.

На 7 ноември ще се проведе поредното събитие от поредицата, организирани от 2sport4lifе, на което имаме ще възможността да направим добро. Този път инициативата ще бъде в помощ на децата със специални нужди – средствата ще бъдат вложени в изграждането на тренировъчна спортна площадка за деца с Аутизъм.

Площадката ще бъде построена в основно училище от веригата “Български прогресивни училища”. Там вече е започнал процесът на обучаване на треньори за децата, но липсата на средства спира прогреса им.

Как да помогнем на Треньорите с мисия? Като се погрижим за себе си – вземайки участие в техния спортен маратон, можем да подкрепим каузата, докато същевременно се раздвижим с помощта на спорта.

А тренировките наистина си ги бива – от групова тренировка за деца с треньорите Кирил Райков и Лилия Райков, през популярния групов спорт Kangoo Jumps със самата Кинга Себастиан – рекордьор на Гинес и световноизвестен треньор, до комбат тренировка с Албена Ситнилска.

За да запазите мястото си за спортния полуден, можете да си закупите билет на минимална стойност 10 лева и максимална – 50 лв. Повече информация ще намерите на фейсбук страницата на събитието.