THE #AWARDS избраха първите победители сред най-успешните инфлуенсъри у нас

Екипите на Attica EVA и United Partners се обединиха, за да откроят най-ярките сред инфлуенсърите.

48 номинирани, 12 категории, трима водещи и безкрайно много емоции, снимки и красота се събраха в едно на първото издание на THE #AWARDS. Миналата седмица, на 30 септември, се проведе връчването на наградите, които открояват звездите в онлайн пространството.

Деси Стоянова, Орлин Павлов и Мария Силвестър бяха тези, които дадоха тон на бляскавата церемония в 2020 Event Space, а Wet Pebbles и Орлин Павлов осигуриха доброто настроение за вечерта със специални изпълнения.

А кои спечелиха статуетка с хаштаг? Решението на журито, сред които попаднаха лица от PR практиките, социалните мрежи, маркетинга и шоубизнеса, не бе лесно, но последната дума бе ваша.

В категория BEAUTY избрахте наградата да отиде при красивата и вдъхновяваща Алина Манова, а статуетката й връчи Люба Вангелова, beauty и заместник главен редактор на сп. EVA.

Катерина Евро спечели в категория CELEBRITY INFLUENCERS и не пропусна възможността да се качи на сцената редом с Александър Кадиев.

За усилията си в полза на природата Симона Стилиянова и нейният блог Zero Waste Sofia си заслужиха наградата от важната категория ECOLOGY, подкрепена от Fjällräven.

Алис Симеонова не присъстваше на събитието, за да получи наградата си в категория FASHION, но кой по-добър от Александра Тошева, Creative Content Creator на Fashion Days, да обяви победата й.

Сами Хосни, който вдъхновява толкова много потребители онлайн да се грижат за здравето и фигурата си, спечели в категория FITNESS, а статуетката му връчи ултрамаратонецът Краси Георгиев.

След най-здравословната категория, дойде ред на… най-вкусната. Мария Жекова бе победител сред колегите си от категория FOOD. Макар и да не можеше да присъства, наградата й бе обявена от Мартин Радулов, собственик на Matti D.

Биляна Славейкова, която всички познаваме като bibons, също не можа да присъства на събитието, но вечерта бе особено голяма за нея, след като спечели в една от най-оспорваните категории – LIFESTYLE. Наградата й обяви Невена Дякова, главен редактор на GRAZIA и член на журито.

Казвайте й, fab mama… или MAMA INFLUENCER на годината – Цвета Евтимов си тръгна със статуетката в тази категория, само няколко дни преди да бъде водещ на #BringTheBloggers.

Сред господата от категория MEN ZONE спечели Любомир Жечев. Наградата му връчи Мартин Тодоров, Бранд Амбасадор Beam Suntory, а Любо пък я прие в типичния си стил – с посланието да се обичаме на живо и да се мразим само в интернет.

В категорията RISING STARS бе награден младият талант на Симеона Герджикова, а тя получи статуетката си от Ивелина Старирадева, управител на Imperial Gastro Hub и Мария-Антоанета Даскалова, бранд мениджър на марката.

Цвети Стратиева, която много познаваме като Флора, бе голямата победителка в категория SOCIETY.

Продължавайки темата за награждаване на младите таланти в последната категория за вечерта наградата за TIKTOK отиде при лъчезарните Сузи и Рени.

Всички победители си тръгнаха с ваучер от Fashion Days, сет с две чаши и бутилка Maker’s Mark, бутилка Moët & Chandon, подаръчни комплекти от Doppelherz Bulgaria и Avene, както и с иновативни продукти Logitech, които да им помагат да постигат нови върхове в кариерата си като content creator-и.

Събитието се осъществи с любезната подкрепа на British American Tobacco, Fashion Days, Fjällräven, Talent Media, Primus и Hanwag, а комплиментите за гостите бяха осигурени от Doppelherz Bulgaria и Avene.

А понеже хубавите моменти си отиват най-добре с хубавото вино и вкусната храна, за прекрасната селекция от вина се погрижиха от Imperial Gastro Hub, а за кетъринга благодарим на Matti D. Накрая, но не на последно място сладките изкушения осигуриха от сладкарници Теа.

Ексклузивен медиен партньор на конкурса и церемонията бе bTV Media Group.

Пренесете се в атмосферата на събитието със снимките в галерията.

Fashion GalleryPopular