Нискобюджетни съвети за страхотна бохо сватба

Красивата и романтична сватба не винаги е свързана с много разходи.

Благодарение на вдъхновението, което се крие навсякъде из интернет, имаме няколко идеи за вашия най-романтичен ден. Всички те са лесни за направа и не изискват купища пари.

Ресни, ресни и пак ресни

Изключително ефектни, хартиените ресни са лесни за изработка. Трябва ви само търпение и креативност. Те са изключително атрактивни и стената от ресни лесно може да се превърне в топ място за правене на снимки по време на купона след венчавката.

За всички почитатели на книгите

Старите книги, които всеки има на тавана или в мазето, са много артистично решение ако търсите как да създадете стена за снимки, каквато никой не е очаквал. Залепете ги на шперплат и ги украсете с цветята, които сте избрали за романтичния си повод.

Палетите също могат да са романтични

Украсени с цветя, палетите се преобразяват тотално. Открай време те са символ на бохо преживяванията и това ги прави съвършени за сватба в същото настроение. Няколко пирона, повече креативност и ще провокирате много instagramable кадри.

Плат, дърво и нищо друго

Абсолютната романтика е възможна, ако имате красив дълъг плат и дърво. Замятайки плата около клоните, ефектът ще е прелестен. Обещаваме, че така ще накарате всичките ви гости да ахнат.

От любов към семейството

Направете семейно дърво. Буквално и преносно – това е идея за милиони, която се реализира само с корда и няколко принтирани снимки. Чрез нея ще разкажете историята си в кадри на всички свои приятели, а членовете на семейството ще са благодарни и очаровани.

Снимки: Pinterest

бохо стилдекорациялятна сватбанискобюджетна сватбасватбени идеи