Нина Добрев и Джулиан Хъф създадоха обща марка за вино

Важно уточнение – можете да пиете виното на Нина и Джулиан и на диета.

Освен осемте години приятелство между Нина Добрев и Джулиан Хъф вече има нова връзка – общата им марка Fresh Vine Wine. Двете актриси са се обединили в любовта си към качественото вино, което не ощетява диетата, затова са създали собствена марка вина, които едновременно ще оставят доволен всеки сомелиер, но и ще ни спестят излишните калории.

Виното им е нискокалорично, с ниско съдържание на въглехидрати, без никакъв глутен и подходящо дори за феновете на веган и кето диетите.

“Събира ни нашият подобен начин на живот и ценностите ни – и двете работим много усърдно през деня и понякога през вечерта е малко трудно да се изключим”, споделя Нина.

“Ние сме две приятелки, които имаме много общо и обичаме да споделяме помежду си щастието от живота, както и възходите и паденията от последната година. Особено обичаме да прекарваме време заедно, опитвайки да разберем повече за себе си и живота и  да го правим с чаша вино в ръка, релаксирайки и знаейки, че утре няма да се събудим с неприятен махмурлук”, допълва я Хъф.

Към момента марката им предлага три сорта вино – калифорнийско каберне совиньон, калифорнийско шардоне и калифорнийско пино ноар, а за лятото можем да очакваме и първото им розе.