Никоя кралска особа няма право да носи този модел обувки

За щастие на британското кралско семейство, времето на Острова е достатъчно хладно дори и през лятото.

За щастие, защото никой от членовете на фамилията няма право да носи сандали. Протоколът не позволява нито мъжете, нито дамите да обуват изцяло отворени обувки, тъй като се смятат за прекалено небрежни. Гледката на голите ходила също не се приема като особено изискана.

Най-голямата фриволност, която Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и останалите могат да си позволят, са моделите с изрязани пети.

Най-небрежният модел, с който сме виждали Кейт Мидълтън това лято, например бяха тези еспадрили с връзки. Макар да са доста отворени, те все пак не влизат в разрез с етикета.

Стига да не показват пръстите на краката, кралските обувки могат да бъдат и спортни. Кейт се е появявала неведнъж с кецове, както и Меган Маркъл. Херцогинята на Съсекс дори сложи равни обувки за една от официалните си появи скоро след раждането на Арчи.

В интерес на истината, Меган Маркъл е нарушавала правилото за сандалите. Няма как да забравим най-дръзката й визия до момента, а именно ленената рокля с цепка + сандали.

По време на бременността си Меган избра тази комфортна визия за един от ангажиментите си с принц Хари в Австралия. Тогава бъдещата майка явно предпочете удобството в горещината, вместо да спазва стриктно кралския протокол.

Кейт Мидълтън изненада със смел и модерен тоалет

Прическите на принцесите

Меган и Кейт изгледаха заедно финала на Уимбълдън

Кралското семейство се събра за мача на Уилям срещу Хари

 

Popular