Кажете “Да!” и спечелете Armani Si от Miss Bloom

Кажете “да” на малките неща, които ви карат да се усмихвате всеки ден, на моментите, които спират дъха ви, на любимите хора и любимите места…

… а след това го споделете с нас!
Качете снимка в профила си в Instagram на онова, което прави ежедневието ви по-цветно, кара ви да мечтаете за близки и далечни дестинации или просто е любимото ви селфи. 


Задължително трябва да последвате профила на Miss Bloom (instagram.com/missbloombg), а към снимката си да добавете хаштаг #missbloombg. След две седмици нашият екип ще избере най-вдъхновяващия кадър, а наградата за една от вас е страхотен аромат Armani Si. 

Единственото условие е снимките ви да бъдат авторски. Можете да участвате повече от веднъж, но не забравяйте хаштага #missbloombg, с който нашият екип ще може да проследи всички постове, участващи в играта. 

Срокът на играта е две седмици (14 – 28.01.16). Желаем ви успех!
*Срокът за получаване на награда от MissBloom.bg е 30 календарни дни. Всички награди от игрите на издателство Attica Eva се получават в редакцията ни на адрес София, ул. Христо Белчев 1, етаж 6. В случай, че печелившият няма възможност да получи наградата си на място, тя се изпраща по куриер до посочен адрес за лична сметка.