Жена на годината 2020: Акценти от събитието

15-ото издание на “Жена на годината” се проведе под необичайни обстоятелства, но донесе обичайната доза вдъхновение.

Миналата година определихме конкурса “Жена на годината”, организиран от списание Grazia, като празник за женската сила, която не познава граници, преодолява всички ограничения и не се спира пред нищо. Тази година номинираните дами на практика доказаха, че няма стена, която да се изправи пред тях и успеха.

С тази идея се проведе и 15-ото издание на събитието този четвъртък – основната му цел бе да ни вдъхнови с вълнуващите истории на победителите, че дори нещата да не изглеждат винаги перфектни, с упоритост и постоянство можем да постигнем всичко.

Темата този път бе “Машината на времето” и тя ни пренесе из всякакви точки на миналото и бъдещето, но най-вече ни мотивира да се настроим положително за това, което ни очаква занапред.

Конкурсът, който тази година се състоя в Joy Station, започна с тематичния welcome drink, предоставен от Baileys. И след приятните разговори и снимки, дойде моментът на истината.

Под звуците от музиката на Прея бяха наградени жените, заслужили статуетката, символ на оценката на GRAZIA и техните почитатели. 

Наградата за категория “Модели” връчиха известното дуо Слав Анастасов и Хубен Хубенов, а статуетката спечели Кристин Илиева.

В категория “Музика” видяхме един истински емоционален момент, когато една певица награди друга. Победителката Дара Екимова получи статуетката си от Прея.

Красимира Хаджииванова имаше честта да обяви победителите в категория “Медии” – Левена и Косара от “Момичетата от града”.

В категория “Интернет” бе отличена прекрасната Евгения Джаферович, която бе посрещната на сцената от Гери Турийска.

Наградата за “Дизайнери” връчи Елина Спасова, директор маркетинг и корпоративни комуникации Domaine Boyar. Тук големите победители бяха Димка Шаламанова и Алисия.

Д-р Мария Хаджийска и д-р Стиляна Трендафилова бяха талантливите жени, които спечелиха специалната награда “Посланици на красотата”, връчена от Дара Екимова.

В категорията “Общество” вотът на публиката определи за победители Десислава Олованова, Сибина Григорова и Кръстина Стефанова, а наградата бе връчена от Диана Йорданова, PR мениджър във Фантастико.

За така важната за тази година категория “Бизнес по време на пандемия” връчващият бе Янис Манакос, основател и изпълнителен директор на Huts Spot Thompson. Големите победителки тук бяха Мими Ненкова и Мая Топчиева.

Сред номинираните актриси спечели София Бобчева, а наградата й връчи Орлин Павлов.

Накрая, но не на последно място статуетката за новата категория, разработена съвместно с Fashion Days, “#Followmyself”, бе връчена от Димитър Павлов, който бе и водещият ни за вечерта, а победителят бе Антония Йорданова.

Събитието приключи като по традиция с коктейл, на който гостите се насладиха на селекция вина Boutique Collection.

Приятна изненада бе видео обръщението на любимата Силвия Лулчева. За край чухме и специалните обръщения от бивши водещи и колеги, работили по проекта през последните 15 години.

В галерията можете да разгледате още кадри и акценти от събитието.

Събитието се проведе със специалната подкрепа на Бритиш Американ Табако, Fashion Days, Nescafe Dolce Gusto, Boutique Collection by Domaine Boyar

По време на събитието бяха спазени всички противоепидемични мерки за опазване на здравето на гостите.

Fashion Gallery