Истината за женските тела след бременността

Женското тяло няма нужда от обработка, за да бъде красиво. 

И въпреки че в последно време много звезди и големи списания се обявяват срещу обработката на снимки на знаменитости и модели, фотошоп скандалите сякаш зачестяват. Дори Бионсе, която е самообявил се защитник на правото на всяка жена да се чувства комфортно в кожата си, стана част от такъв само преди седмица. 
А какво да кажем за всички звезди, които веднага след като родят се отдават на изтощителни тренировки и диети, само и само да си върнат предишните мерки? Един талантлив фотограф обаче не е съгласен, че женското тяло има нужда от промяна след раждането.

Джейд Биел изпозлва своите снимки, за да докаже, че телата на жените след раждането са красиви и без намесата на фотошоп. За свои модели тя използва обикновени жени: слаби и по-пълни, ниски и високи, такива, чиито тяло е белязано от стрии и такива с гладка кожа. Кадрите ѝ служат за пример за всички жени, чиито тела не са перфектни, а и освен това са призив към тях: “Трябва да изградим самочувствие в един свят, който се гради върху женската несигурност”, пише тя. 
“Следващите поколения жени трябва да се освободят от ненужното страдание на съмненията и да приемат красотата си такава, каквато е,” продължава Биел. А снимките ѝ говорят сами!
Още на стр. ii