Една българска роза от мен!

Инициатива на “Национална лотария”, наречена “Засади цвете, направи добро” събра звезди и други столичани на специална акция през миналия уикенд.

Благодарение на усилията на известни личности като Никол Станкулова, Маги Джанаварова, Румен Луканов и тв водещата Ива Кикерезова
и на другите участници в инициативата, местността “Розариум” в Борисовата градина беше облагородена със засаждането на стотици рози. 

Събитието беше подкрепено от Столична община, ОП „Паркове и градини” и медийни партньори, сред които са списания OK!, Grazia и missbloom.bg. 

Философията на „Национална лотария” е, че с усилия се постига всичко. Това е първата самостоятелна социално ориентирана инициатива организирана под името на марката, но в бъдеще се очакват още подобни събития, в които може да се включиш, ако си имала желание, но не си успяла този път.

Калин Попов, директор на “Национална лотария”, коментира:

“Вярвам, че “Засади цвете, направи добро” ще се превърне в традиция. Ще покаже колко малко трябва да направи всеки един, за да могат децата на България да растат на едно по-красиво място. За в бъдеще ще съсредоточим усилията си в каузи за грижа опазване на околната среда, както и в сферата на образованието.”

Усмихнатата Никол Станкулова донесе слънчево настроение в иначе облачната сутрин

Виж още на стр. ii