Добри новини за всички любители на хубавото кафе

Качественото и вкусно кафе отдавна е на почит при нас. За щастие, сега ще имаме възможността да му се насладим още по-лесно и по-често.

Ако по време на пандемията ви е омръзнало от скучното кафе у дома, имаме страхотни новини за вас. Повече няма да ви се налага да се примирявате с нищо по-малко от най-доброто, независимо дали сте решили да се насладите на ароматната чаша кафе у дома, или сте се запътили за работа, или излизате навън с приятелки.

Вече насреща ще имате изцяло нова гама продукти на Costa Coffee. Благодарение на Кока-Кола ХБК, която по-рано тази година придоби верига, България е първата държава от 28-е европейски страни в групата, която да въведе на пазара си новите предложения на марката.

Еспресо, американо или лате? Какво издава за характера на човек любимото му кафе

Сега любителите на качественото кафе ще могат да се насладят на блендове като Mocha Italia и много други навсякъде.

“За нас е удоволствие да можем да предоставим на клиентите и потребителите си възможността да отнесат вкъщи изживяването, което носи Costa Coffee”, споделя Зоран Богданович, главен изпълнителен директор на групата Кока-Кола ХБК.

От своя страна Джил Макдоналд, главният изпълнителен директор на Costa Coffee коментира: Мисията на Costa Coffee е да вдъхновява света да обича превъзходното кафе. Въпреки предизвикателното време, в което се намираме, сме развълнувани от възможността да предоставим на потребителите си нови начини да се наслаждават на Costa Coffee, независимо какъв е поводът.“

Диетата за любителите на кафето