До всички ценители на качественото кафе: Немската верига Coffee Fellows идва у нас

Почувствайте се у дома… извън него.

След дългия застой вкъщи имаме нужда от промяна – точно навреме идва и Coffee Fellows у нас. Световноизвестната верига кафенета носи у нас онзи немски приоритет към качеството, но в комбинация с уюта и комфорта, емблематични за известната компания.

Стартирал като семеен бизнес в Мюнхен през 199г., Coffee Fellows приоритизира няколко ключови елемента във всеки свой обект – константа е любовта към доброто кафе и вкусната храна, на базата на съзнателното хранене, наравно с грижата за природата и околната среда. Всичко това събрано в уютна атмосфера и модерното обзавеждане, което отговаря на мотото “Чувствам се у дома”.

Клиентите на кафенето ще открият висококачествените кафе специалитети, цели 10 на брой, сред които и летните предложения като ледено капучино, ледено макиато, фрапиато, както и традиционно приготвените бейгъли с пуешко, авокадо, сьомга и сирена.

С грижа за околната среда компанията Coffee Fellows следва принципите на устойчива политика за социална и икономическа отговорност. В основата на ценностна система на компанията е избягването на пластмасовите отпадъци, затова и всички чаши, в които се сервира кафето Coffee Fellows, са без пластмаса и са 100% компостируеми.

Същевременно компанията следва зелените стандарти за кафе индустрията и директно закупува кафените зърна “Арабика“ от местни производители в Танзания, като подкрепя малките производители на кафе. Приоритет е пълната прозрачност на произхода на кафето и условията на работа по цялата верига от полето до чашата. И всичко това с голяма доза страст до последната капчица кафе.

В Coffee Fellows на почит е така нареченото съзнателно хранене – без пълно отказване от храните с етикет “вредни”, а вместо това се стремим баланс. Например, ако един ден започнете деня с многозърнест бейгъл и прясно изцеден сок, друг ден пък ще можете да се поглезите с горещия шоколад или неустоимите сладкиши като мъфини, брауни, торти и прясно изпечени кроасани.

Също така клиентите на бранда могат да се насладят на внимателно подбрано разнообразие от био чай под собствената марка “The T“ на Coffee Fellows, който съдържа изключително висококачествени и екологично обработени съставки.

Ще намерите Coffee Fellows Café у нас на бул. Витоша 52.

Popular