Style and the City: приключението на победителката

В организираната от Miss Bloom и Opel Adam игра “Style and the City” една наша читателка спечели възможност за вълнуващ уикенд в София, в компанията на трима приятели и, естествено, градското бижу Opel Adam. 

Журито определи за победител Мария Панайотова и нейния дизайн на Opel Adam, който може да видите тук.
Обещахме ви, че ще ви разкажем подробности за уикенд приключението. Ето какво споделя самата Мария!

“Благодаря на MissBloom.bg за чудесния уикенд, прекаран с Opel Adam и моето семейство! 


Наградата беше за ‘Уикенд с Opel Adam и трима приятели…” , но за мен приятелите са ценни, а семейството е безценно, затова реших да споделя изживяването със съпруга си и двете ми деца.

Искрено благодаря на Люба Ганчева, PR мениджър на Opel за България за отзивчивостта и готовността и да помогне във всяка ситуация, както и за предоставената ми възможност да се насладя на този невероятен автомобил! Тръпката от шофирането на Opel Adam е неописуема! Всички, които някога са се докосвали до света на Adam ще ме разберат като кажа “Всяка жена трябва да държи по един Адам в ръцете си!” (колкото и двусмислено да звучи;) )

Когато писах , че няма да остана незабелязана с тази кола не подозирах колко съм права!

Благодаря на Благомира Василева от MissBloom.bg , за организацията на уикенда и вечерята в ресторант “Розе”, където аз и семейството ми прекарахме една чудесна вечер с вкусните блюда и приятната тиха музика на живо, обгрижени с отзивчивостта на персонала!

Участвайте в игрите на MissBloom.bg и може вие да сте следващите късметлии! Пожелавам ви го от сърце!”

Вечеря в ресторант – подарък за “Свети Валентин”
Подарете на кожата си фина грижа с Avènе