Style and the City: Едно приключение за модерни момичета с Opel Adam!

Тази есен, дизайнерският градски автомобил Opel Adam има специално предизвикателство към вас, момичетата, които четат MissBloom!

Не се съмняваме, че Adam ще спечели сърцата ви. А ние ви предоставяме шанса да го спечелите за компаньон в един незабравим уикенд заедно с трима ваши приятели. Този уикенд ще завърши с вълнуваща вечеря в София – комплимент от Opel Adam.

Идеята за предизвикателството се роди естествено. Opel Adam е градски автомобил, който може да бъде персонализиран до последния детайл на екстериора и интериора според индивидуалността и предпочитанията на своя собственик. Резултатът е една дизайнерска кола, която се превръща във вашия любим аксесоар, благодарение на който ще ви забелязват отдалече. Естествено, Adam избра един от най-модерните дамски портали за своето представяне, в което ще откриваме едновременно модните тенденции за сезона и невероятните стилови превъплъщения на Opel Adam.

И така, какво е предизвикателството към вас?


От 30 октомври до 20 ноември
, създайте свой персонален дизайн на Opel Adam. Използвайте за целта специалния конфигуратор на сайта www.opel.bg, след което ни изпратете линк и снимка или скрийншот на дизайна си на адрес adam@atticamedia.bg.

Може да използвате и бутона “Сподели своя Adam по имейл”, чрез който ще изпратите директно снимка на своя дизайн.

Споделете ни какво ви вдъхнови за вашия Adam и как избрахте нюансите за екстериора и интериора.

Нашето жури, състоящо се от: Петя Бондокова, главен редактор на MissBloom.bg, модният ни редактор Йоанна Илиева, главният редактор на списание Grazia Поля Александрова, модният стилист Боян Кузески и Петър Хераков, журналист от списание Playboy ще определи победителя. Основен критерий за избора на победител ще бъде конфигурираният Adam да се доближава максимално до модните тенденции, публикувани в MissBloom.bg. Имайте предвид, че за Opel Adam съществуват около 60 000 комбинации на екстериора и над 80 000 на интериора, така че имате широко поле за действие.

Наградата за победителя ще бъде един уикенд с Adam, както и изискана вечеря за четирима в ресторант Rose в хотел Florymont в София. Ако победителят не е от София хотелът любезно ще му осигури безплатна нощувка.

Снимките, които си направите със своите приятели и Adam пък ще публикуваме тук в MissBloom.bg, за да бъдат цветните моменти споделени.

Доверете се на усета си към модерните цветове и дайте пълна воля на въображението си – възможностите на Opel Adam ще надминат очакванията ви и със сигурност ще се забавлявате.

VsichkiIgri.bg – Всички игри, конкурси и томболи с награди на едно място
Малък автомобил с внушителен интериор