15 мига Коледа: тези малки, сладки детайли

Всичко, от което имаме нужда за Коледа, е малко повече усмивки и красота! И малки детайли, които да ни напомнят, че това са едни от най-скъпоценните мигове през годината.

Всичко може да се превърне в украса. Имате нужда само от желание и въображение. А ние с най-голямо удоволствие избрахме тези снимки, които да ви дадат допълнителни идеи за това как да си създадете Коледна атмосфера!


Красиво опакованите подаръци са неизменна част от празника. Хареса ни тази класическа идея, при която е използвана матова червена хартия, а накрая за разкош е добавено златно звънче.

Луксозно, елегантно и блестящо: пакетите под елхата да са с различни мотиви, но в един стил. Тук са използвани черно, бяло и златно и резултатът е поразителен.

Лесна DIY украса: елхички от хартия

Ако ще гледате Коледни филми и ще хапвате топла домашна пица, то задължително я пригответе в духа на празника.

И нещо, което се прави толкова лесно, че се питаме как не сме се сещали досега! Използвайте стъклен съд и един-два пакета сол, за да създадете “снежен” пейзаж. Допълнете го с малки фигурки по ваш избор, например порцеланова къщичка и сухи клонки като на снимката.

Много красиво и оригинално Коледно дръвче от няколко плоскости,
върху които да подредите украсата си.

Цветни Коледни чорапи! Една забавна малка волност, която да си позволим през празничния сезон без никой да може да ни обвини в липса на добър вкус.

Коледни сладки, подредени върху дървена дъска с истинска кора – изглежда толкова уютно и автентично.

“Елха” от тел на стената – креативно и симпатично решение, ако нямате много място у дома или ако просто искате да декорирате дневната си по по-нестандартен начин.