Винаги на мода – Виктория Бекъм!

Безспорно, една от най-влиятелните жени в световния шоубизнес е Виктория Бекъм.

Затова не се учудваме, че едно от най-големите списания за звезди у нас – ОК!, я избира за корица на настоящия си брой.

Най-стилната англичанка, независимо какво твърдят медиите за Кейт Мидълтън, е родена на 17 април 1974 в Есекс. Тя е най-голямото от трите деца на фризьорката Жаклин и електо инжинера Антъни. „Родителите ми винаги са се опитвали да дадат най-доброто на мен, сестра ми Луис и брат ми Крисчън и за мен те са пример за подражание що се отнася до моите деца с Дейвид и ценностите, на които искаме да ги научим“, споделя Виктория в интервю. Родителите й успяват да й осигурят добър живот, който разбира се остава далеч от лукса, на който се радва днес дизайнерката със своите 300 милиона долара в банковата си сметка.

Малката Виктория за първи път усеща порива да се занимава с музика, когато е едва на 6 години и гледа мюзикълът „Слава“, не след дълго Жаклин и Антъни записват дъщеря си в арт училище. Момичето от Есекс намира пътя към успеха съвсем случайно през 1994 година, когато попада на страница в списание The Stage. Там била поместена информация за предстоящо прослушване на певици с добри танцови умения. Зад тази обява стояли мениджърският екип от Боб и Крис Харберт, които искали да създадат женска група, която да детронира от върховете по това време суперуспешните Take That и East 17. На прослушването се появили 400 момичета и накрая останали петте най-добри – Виктория Адамс, Гери Халиуел, Мелани Чишолм, Мишел Стефънсън и Мелани Броун.

През какво още минава пикантното английско момиче, за да се превърне в софистициран дизайнер и майка за пример, четете на страниците на септемврийския ОК!.

Освен дизайнерката на страниците на изданието попадат много от най-популярните знаменитости, които харчат милионите си не за прищевки, а за добри дела. ОК! ще изненада почитателите си и с интервю с бунтарката Кара Делевин и любимия на всички пианист – Васко Василев. Без да изневерява на себе си, изданието отделя предостатъчно внимание на последните модни тенденции, като показва и стилните приключения на 20 от най-обичаните кралски особи по света.