Виктория Бекъм – на 45 и по-неотразима отвсякога

Честит рожден ден на Виктория Бекъм! Днес дизайнерката с главоломна кариера, страхотен съпруг и четири деца става на 45 години.

Родена е в Англия и от малка има мечтае да бъде на сцена, но има влечение и към модата. Завършва в академията “Laine Theatre Arts”, където изучава танцово изкуство, както и мода.

Виктория Бекъм: Тренирам всеки ден по 2 часа у дома

В началото тя придобива славата си като певица в групата “Spice Girls”. Там тя си изгражда имиджа на самоуверена дива. Много пъти другите момичета от групата разказват как тя е поемала контрола на сцената и е започвала да пее частите и на другите спайски. Тя казва, че просто винаги е искала да се изязява на максимум.

Петте момичета постигат страхотни успехи и песента им “Wannabe” става най-харесваната в 29 страни. След третия си албум обаче “Spice Girls” се разпадат. Затова Виктория опитва да развие соло кариера, като записва няколко сингъла.

В това време се среща и с Дейвид Бекъм.

Те се запознали през 1997г. на благотворително събитие, там Дейвид обаче е твърде срамежлив да се приближи до Виктория. Недълго след това обаче тя сама го потърсила и романса им започнал. Оженили се през 2000 година и от тогава са все още заедно и имат четири деца.

Дейвид и Виктория Бекъм: 19 години любов

Заради славата си и връзката си с футболната звезда Дейвид Бекъм, Виктория става най-сниманата жена в света.

Малко след това започва модната си кариера с линията си за деним “VB Rocks”. Постепенно тя се отделя от музикалната индустрия и се съсредоточава върху дрехите си и днес брандът й се развил феноменално – предлага модели от всякакъв тип, едновременно с това развива линия от слънчеви очила и дори козметика.

За всичките си постижения в света на модата получава и приз от кралицата – Officer of the Order of the British Empire.

7 тайни за младостта на Виктория Бекъм

Това са само част от впечатляващите постижения на Виктория Бекъм, които я правят такава изключителна личност. В галерията можете да разгледате и някои от нашите любими нейни визии, които доказват нейното страхотно чувство за стил.

Fashion Gallery