Венсан Касел и Тина Кунаки: Една любов с 30 г. разлика

Тя е изключително гореща, едва на 21 и е известна с работата си като модел. Името й е Тина Кунаки и е екзотична смесица – плод на любовта на майка сицилианка и баща с родители от Того, но роден в Мароко.

Това е жената, която успя да измести неземната Моника Белучи в сърцето на 51-годишния Венсан Касел и да го отведе до олтара. Двойката е сключила брак съвсем наскоро, а сега заедно позира за корицата на новия брой на списанието Vanity Fair, където двамата изглеждат повече от щастливи.

“Не избираш в кого да се влюбиш”, споделя Венсан пред изданието и дори казва, че е готов отново да стане баща. Той вече има две деца – момиченца, от брака си с Моника Белучи. За сватбата обаче не споделя подробности, но казва: “Това е обещание, което можем да направим, преди да създадем заедно семейство.”

10+1 тайни сватби на Холивуд

Тина и Венсан се срещат в Ибиса, а младата красавица дори не знае кой е той. По-късно тя споделя, че е израснала във ферма и там никога не е гледала телевизия. “Все още не съм изгледала всичките му филми, но тези, които съм гледала, ми харесват много,” казва днес Кунаки.

Това обаче не само не пречи, но и помага любовта им да пламне веднага и вече да се радват на страхотна връзка вече няколко години. “Тогава си мислех: Бях женен, имам две малки момичета, направих това, което трябваше да направя; отсега нататък ще бъда необвързан. Беше забавно, но след известно време осъзнах, че животът ми е празен. Не очаквах да срещна някого, но се случи. И тази жена е много по-млада, отколкото бях си представял.”

Венсан Касел проговори за раздялата с Моника

След 18-годишна любов, Венсан признава, че няма как да не обича майката на децата си. “Никога няма да направя нищо нередно спрямо Моника. Много я обичам и уважавам. Ако някога се нуждае от мен, бих преобърнал целия сват заради нея. Между нас няма война”.

Hero Slider