“В Бразилия ние живеем с телата си, не се борим с тях”

“Ние, бразилците, сме страстни, обличаме се секси, обичаме да живеем добре, не сме работохолици и се забавляваме. Обожаваме да сме влюбени!”

Така, само с няколко думи, описва страната и народа си горещият модел Изабели Фонтана. Бразилката започва да гради кариерата си от 15-годишна, когато е забелязана на кастинг за таланти на агенция Elite. Днес, вече на 30, може да се похвали със завидна кариера и кампании за Versace, Ralph Lauren i Valentino. Донатела Версаче и Рикардо Тиши са ѝ лични приятели, и често я посещават в дома ѝ в Сао Паоло. 




Познаваме Изабели от страниците на лъскавите модни списания, позираща в дрехи висша мода, но в реалния живот моделът залага основно на комфорта. “През деня обичам да залагам на хипи стила: къси дънкови панталони и широки тишърти, понякога добавям бижута от бразилските дизайнери Ара Вартаниан и Карла Аморим, и чехли, разбира се.”

“За вечерта обаче се обличам по-ефектно, бих носила Dolce&Gabbana за някое събитие. Бразилските жени обичат да се обличат и да се чувстват секси!”
Фонтана е живяла в Ню Йорк и в Маями, но стане ли дума за отглеждане на семейство, тя предпочита родната си страна. По тази причина заедно с приятеля си, бразилската поп звезда се мести в Сао Паоло. Така е близо до семейството си, а и за нищо не би заменила темперамента на своя народ. 
“Изглеждаше ми правилно решение за синовете ми, да израснат тук, говорейки португалски. Баба ми е вкъщи всеки ден, родителите ми се отбиват на барбекю в неделя, обожаваме го!”
А каква е тайната на бразилките, които изглеждат така перфектно? 
“Ние живеем с телата си, не се борим с тях. Постоянно сме сред природата, спортуваме много, опитваме се да поддържаме добра форма. Приели сме по-лесния начин на живот.”
“Бразилците се опитват да живеят живота си максимално и това се опитвам да постигам всеки ден. Важно е нещата да се случват от само себе си. Няма смисъл да постоянно да преследваш отдалечената мечта, когато всичко, което обичаш е пред теб.”

Ирина Шейк е още по-гореща и секси
La Diva e Bella: Най-красивите италианки
Един супермодел, лице в лице с трагедията