Това са новите звезди на модния подиум

Те са млади, красиви, с удивителен стил, смело заявяващи позициите си и създаващи новите тенденции в модния свят.

Все още навлизащи в тази индустрия, те бързо придобиват слава и имат стотици хиляди и милиони последователи в социалните мрежи. Колегите от сп. ОК! издадоха кои са най-актуалните имена в момента:

Остин Бътлър
Това име може и да ви се стори познато, тъй като Остин е играл в някои от най-хитовите телевизионни сериали Nickelodeon и Disney. Следва суперуспешната фантастика „Дневниците на Шанара“. В свободното си време той се забавлява с музика, освен това колекционира китари. Той е роден през 1991 година, но вече има 1.5 милиона в своя профил в Instagram: @austinbutler. Жената до него е не по-малко известната актриса Ванеса Хъджинс, с която са заедно от 2011-а.

Децата на известните, които атакуват модата

Ливай Дилън
Внук на легендарния Боб Дилън и син на Джейкъб Дилън, няма как да не последва примера им. Той се изявява като вокалист на бандата The Wallflowers. Отделно е и модел, актьор и режисьор. Затова и е толкова харесван. В Instagramа си (@levidylan6) има 11 100 последователи. Освен че обича да се занимава с фотография и операторско майсторство, той обича да предизвиква силата и издръжливостта си на боксовия ринг.

Уил Пелц
Син на милиардера Нелсън Пелц, Уил идва от доста голямо семейство – има 7 братя и сестри, плюс още двама полубратя. Не е зле, а? Уил е сред обещаващите млади актьори и модели, а момичето, което е спечелило сърцето му е дъщерята на Куинси Джоунс – Кения. Ако и вие сте пленени по чара на Уил, може да го последвате в Instagram на @willpeltz.
Не случайно и дизайнерите Доменико Долче и Стефано Габана мислят като нас и именно тези млади таланти бяха на първия ред при представянето на пролетно-лятната им колекция за 2017-а.

Целият материал може да откриете в новия брой на сп. ОК!