Топ 6 на принцовете, които все още са ергени

В последните месеци да забиеш гадже с корона се превърна в топ тренд. Въпреки че един от най-желаните падна в морето на брака, надежда и титли дебнат отвсякъде. Не се притеснявайте, момичета! Свободни принцове има за всички.

Ето и кои са сред топ 6 най-желаните принцове ергени.

  1. Започваме с белгийския принц Йоаким. Той е млад, рус, красив, а и напълно свеж, едва на 26. Във вените му тече изцяло синя кръв, тъй като абсолютно всички негови баби, дядовци и предци са били с кралски или благороднически произход. Отличава се и като смел и храбър. Завършва образованието си в Морското училище в Брюж, за да стане офицер в белгийския флот. Притежава и бизнес нюх, тъй като по-късно завършва и бакалавър по “Международна икономика, мениджмънт и финанси” в университета “Бокони” в Милано.
  2. Принц Хюсеин Абдула също все още е в отбора на ергените. Често го определят като сърцеразбивача със синя кръв на Йордания. Принцът е пряк наследник за престола. Той е най-големият син на неземно красивата кралица Рания и крал Абдула. Принц Абдула е силно религиозен. Той принадлежи към рода на Хашемитите и се смята за пряк потомък на пророка Мохамед. Хюсеин Абдула е сензация в Инстаграм със своите над милион последователи, но и не само там. На него се възлагат големи надежди. Той е перфектно военно обучен и вече може да се похвали с титлата старши лейтенант нa въоръжените сили в Йордания. Освен това принц Хюсеин Абдула е и силно политически подготвен. Той е най-младият човек, който някога е бил председател на заседание на Съвета за сигурност на ООН. Най-вероятно от своята фина майка е наследил умението да се включва в различни благотворителни акции, полезни за народа му. В свои интервюта принцът подчертава, че е твърдо решен да се бори с екстремизма, нахлул в Арабския свят. Анализаторите му предричат дълга кариера на политически лидер.

    Принц Хюсеин Абдула

     

  3. Следващият принц ерген е типичен кралски наследник. Обран, каноничен и строг. Принц Себастиан Люксембургски е на цели 27 години и както се казва, време му е. Принцът надали ще се възкачи на престола, тъй като е едва пети в списъка с престолонаследниците. Но не бива да го отписваме, тъй като, както сме забелязали в сериалите с монархически сюжет, връзките винаги са толкова заплетени, че до последния епизод никой не може да е сигурен върху чия глава ще заблести короната. И той както предходните принцове може да се похвали с перфектна военна подготовка, но за разлика от тях е много по-силно запленен от образованието. Дипломите му са безбройни. Завършва училище в Ангелсберг, Международната школа Summer Fields School в Оксфорд и колеж в Ампълфорд, Международната школа в Люксембург и Кралската военна академия в Сандхърст, след което става част от въоръжените сили на Люксембург. Но дори след това Себастиан продължава с изучаването и задълбочаването в маркетинга и комуникациите.
  4. Шейх Хамдан бин Мохамед бин Рашид ал Мактум накратко шейх Хамдан е член на управляващото кралско семейство в Дубай. Въпреки че мюсюлманските традиции изповядват ранните бракове, шейхът е на 35, необвързан и не бърза да предприеме тази важна крачка. Той изглежда обича да се наслаждава на живота. Вместо крал на Дубай, вмомента по-скоро е обявен за краля на Инстаграм с близо 6 милиона последователи. Притежава и около 3 милиона в Туитър. В мрежата е по-популярен с името Фаца. След смъртта на по-големия му брат, Фаца се превръща в пряк престолонаследник и започва да заема и други управленски постове. Въпреки това той успява да намира време в програмата си за ежедневни приключения. Фаца е страстен почитател на спортове като скайдайвинг, колоездене, гмуркане, езда и дори се пробва и като поет. Всички свои моменти от ежедневието той снима ефектно и старателно и както виждате славата му е милионна.

    Шейх Хамдан

     

  5. Принц Азим е вторият син на втория най-дълго управлявал в света монарх след кралица Елизабет – султанът на Бруней. Този принц определено ще се хареса на момичетата, които са почитателки на екзотиката. Той притежава типични за Малайзия черти. Преди години принцът се беше вманиачил в музикалната си кариера. През 2010 успя да сътвори чутовен скандал между две от най-големите имена в американския шоубизнес. За да промотира свой клип, принцът поканил и Мария Кери, и Парис Хилтън. За резултата може би сте чували. И двете подивяли веднага щом разбрали за присъствието на другата. Стига се до там, че принцът трябвало да избере само една от двете звезди. Спрял се на Марая Кери, с която освен работни ангажименти, ги свързва и дългогодишно приятелство. Принц Азим е само едно от 12-те деца на султана на Бруней, така че в Малайзия ергените с титла са много.
  6. Завършваме топ 6 с Наполеон Бонапарт – младши. Както се казва, ако е монарх, да е френски. Без лъжа и измама Жан-Кристоф Наполеон Бонапарт е чистокръвен пра-пра-праплеменник на самия Наполеон от дебелите учебници и книги. Жан Кристоф е на 31 години, типично по френски красив, с чиста кожа и красиви сини очи, но нетипично за французин принцът е много далеч от суетата и френската снобария. Осанката му е толкова кралска, че дори фактът, че разполага с профил в LinkedIn не би могъл да ни увери, че е простосмъртен.

Това са топ 6, но по дворците се срещат още много, по улиците също. Не чакайте белия кон, бялото возило или бялата камила. Най-добре сложете бяла рокля, лек грим и шапка. С подобен кралски аутфит шансът да се сблъскате с него ще се удвои. И както една от най-обичаните кралски гостенки Опра съветва “Бъдете търсачки на истината и владейте своето кралство, каквото и да е то – вашия дом, работа, семейство – с изпълнено с обич сърце.”

Елица Стойчева