Тита: От X Фактор до голямата сцена и сериалите

Певицата Христина Христова, по-известна като Тита, е новата любимка на българската музикална сцена.

Нейният път тръгва от сцената на X Фактор, а след отпадането й, Криско започва да я продуцира и за кратък миг се налага като една от бъдещите звезди. Днес тя може да се похвали с парчетата “Вуду кукла” и “Късай”, които се наложиха като тотален хит, а съвсем скоро ще я видим и във втория сезон на успешния уебсериал “Следвай ме”. Но Тита не смята да спира дотук!

“Обичам да се развивам във всички аспекти. Както в музиката, така и в актьорството. Защо не, след години, и в бизнес насока, или пък в модата. Човек никога не знае. Стига да поискам, мога да направя всичко”, категорична е изпълнителката.

Тя споделя, че изживява своята мечта. “От много малка искам да съм на сцена. И сега, когато виждам толкова много щастливи лица, които скандират името ми, когато изляза пред тях – дали бих предпочела да се е случило по-късно? Никога! Да си популярен артист автоматично ти носи голяма слава. Тя не е за слабите.”

Какво още споделя Тита за работата си с Криско, за новия сезон на “Следвай ме” и какви са й отношенията с Дара и Гери-Никол, четет в новия брой на сп. ОК!