Софи Търнър: “Все още не се чувствам като съпруга”

Малко след сватбата си в Лас Вегас, Софи Търнър сподели повече за събитията около сватбата и отношенията си с Джо, от както се венчаха за първи път.

В интервюто си за “Porter” Софи Търнър Джонас, както отскоро се казва тя, говори за събитията около първата си сватба, планирането, както и за психическото здраве и Game of Thrones.

Интервюто се провежда само няколко дни, след като актрисата и певеца са си казали “да” за първи път и Софи още не може да осъзнае случилото се. Не е успяла все още да се почувства като нечия съпруга, но предполага, че това е и заради добрите си отношения с Джо.

За сватбата в Лас Вегас тя казва, че са искали да бъде нещо спонтанно и лично. С Джо са искали това да е тяхното по-интимно събитие и да не се разбира за него от медиите, за да му се насладят напълно дискретно като двойка.

“Сватбата не трябва да е обвързана с роклята, която носиш, не трябва да е и за храната, а просто за двамата души, които искат да се врекат в любов като съпруг и съпруга завинаги”, казва актрисата.

Първите снимки на сватбената рокля на Софи Търнър

Затова и са искали две венчавки – една, която ще разкрият пред света, а другата само за тях и близките им. За съжаление Diplo предава на живо по време на събитието и разкрива съществуването му. Но все пак Търнър не е ядосана за това, а по-скоро гледа на случката с чувство за хумор.

Знае, че животът й няма как да не бъде афектиран от популярността й, затова се шегува, че вече се е примирила, че може да се появи във всички медии с най-грозния си тоалет дори. Това, срещу което се бунтува, обаче, е схващането, че актрисите винаги трябва да са красиви. Според нея актьорите трябва да бъдат такива, каквито ролята им предполага да са – “Ако са серийни убийци, защо да трябва да са красиви?”, пита тя.

Софи Търнър и Джо Джонас си казаха “да” в замък във Франция

Когато е започнала кариерата си във филмовата индустрия, никой не е смятал, че ще се справи. Всъщност тя от малка е карала родителите си да я записват на уроци по актьорско майсторство и обсесията й по темата е била гледана като детска прищявка. Затова, когато са я избрали за заветната роля в GoT, баща й помислил, че това е просто продължение на амбицията й. Всъщност майка й се притеснявала за нея, но бащата на Софи я успокоил с думите “Остави я да се радва, вероятно нищо няма да излезе от това, даже не сме чували името на шоуто”.

Джо Джонас по стъпките на брат си

 

Popular