Синди Крауфорд и Ранди Гербер: 20 години любов

Синди Крауфорд и Ранди Гербер са доказателството, че любовта съществува и може да оцелее напук на несгодите над 20 години.

Двамата стават приятели по времето когато тя е омъжена за Ричард Гиър. Именно приятелството между Синди и Ранди е в основата на техния щастлив брак. “Аз знам, че той винаги ще бъде мой приятел, без значение от обстоятелствата. Ние с Ранди се уважаваме и подкрепяме взаимно във всяка област на живота – родителството, бизнес, хобита. Наистина се вслушваме един в друг,” казва по-късно Синди.

Синди Крауфорд: Трудно ми е да приема, че съм на 50

Двойката сключва брак в далечната 1998 година и до днес продължава да ни удивлява колко влюбена може да бъде. Двамата имат страхотни деца – син Пресли, който се появява на бял свят година по-късно, и дъщеря Кая, която се ражда през 2001 г. И двамата тръгват по стъпките на майка си. “Аз не бях млада майка. Бях в 30-те си години и реших, че няма да бъда егоист към децата си. Бях готова да им се посветя и да изоставя кариерата си за известно време. Изведнъж, приоритетите ми просто се промениха”.

10 неща за модата и живота, които научихме от Синди Крауфорд

Днес двойката е по-щастлива от всякога и не може да го скрие от света. Навръх годишнината си Синди и Ранди за пореден път успяха да ни разтопят с емоционалните послания, които написаха един за друг. “Не бих могла да избера по-добър мъж, с когото да изживея това нещо, наречено живот. Обичам те!”, написа Синди под кадър от тяхната сватба. “Двадесет години по-късно, две невероятни деца и това красиво момиче, чиито ръце винаги са ме държали здраво… Благодаря ти за живота ни заедно”, написа от своя страна Ранди.

Hero Slider