Шерил Кроу след рака: “Загубих вярата си във всичко”

Въпреки трудностите, които преживя, днес Шерил е добре – пребори се напълно с рака, превъзмогна раздялата си и отново е там, където най-много обича да бъде – на сцената.

През 2006-a година Шерил Кроу премина през това, което тя нарича “най-ужасния период от живота си”. Само няколко седмици след новината за раздялата с Ланс Армстронг, звездата се изправи и пред диагнозата рак.

Когато бях диагностицирана и връзката ми се провали, хората си правеха къмпинги пред дома ми, за да снимат Шерил Кроу в най-лошия й момент. Тогава просто загубих вярата си във всичко и всеки. Но облизах раните си и започнах отначало. В такъв период от живота си съм, където не се страхувам да покажа истинската себе си”, разказва Шерил пред списание People.

Сега е по-щастлива от всякога и признава, че след всички падения и възходи, вече е постигнала всичките си мечти.

“Аз съм като котките – имам девет живота. Само че сега съм на единадесетия”, шегува се певицата.

Тази година излезе и последният й албум “Threads” и в момента Шерил е на турне, на което е взела децата си със себе си. Двете й деца са осиновени момченца – Уаят, на 12, и Леви, на 9.

Певицата разказва, че никога не прекарва повече от три дни разделена от тях. Според нея връзката й с момчетата я е спасила и това прави сега животът й пълноценен.

Меган Маркъл за най-тежкия период в живота си

Цялата истина за болестта на актрисата Селма Блеър

Шанън Дохърти и силата да откриеш себе си след бурята