Семейството на Миранда Кер следва три правила за щастие у дома

В семейството на Миранда Кер карантината и работата от вкъщи не е предизвикателство.

Бившият модел на Victoria’s Secret управлява бизнеса си от хоум офиса още преди да е модерно, заради трите си деца

Миранда даже споделя пред австралийското издание на списание Instyle, че децата й дори не разбирали какво се случва около карантината и пандемията, а просто са се радвали на повечето време с родителите си.

Вероятно зад това семейно спокойствие стоят тези три правила, които Миранда Кер, съпругът й и децата й винаги следват.

Всички се включват в чистенето и поддържането на дома

Това е съвет, който и Мари Кондо съветва да практикуваме, изолация или не, защото е както улеснение в домакинството, така и начин да накараме децата да се учат на малки отговорности, а накрая чистенето се оказва и семейна обща активност.

“Флин много ми помага вкъщи, очевидно той трябва да учи, докато обучението му е дистанционно, но същевременно помага с разтоварването на миялната и помага като чисти с прахосмукачка”, уточнява Миранда.

Децата могат да влизат по всяко време дори и родителите да работят

Когато децата имат нужда от внимание, за тях не е важно дали родителите им са в бизнес среща, или не. Затова Миранда е предупредила екипа си, че във всеки момент може децата й да се присъединят към разговора.

“Няма значение дали провеждам разговор, или среща, Харт ще дойде да седне до мен и ще попита “И какво мислите, мистър Спийгел?”, а Флин ще остроумничи и ще каже “Какви продукти тестваме днес”. През половината време пък Майлс ще бъде в скута ми или ще го кърмя, така че наистина това е семеен бизнес”, шегува се Миранда.

Играчките са само за специалните поводи

Много от родителите прекаляват с купуването на нови играчки на децата си, с надеждата, че това ще държи малчуганите окупирани за повече време. Но Кер има съвсем различен подход.

“Флин осъзнава, че когато и да пожелае книга, ще му я купим, но играчките са само за специални поводи като рождените дни и Коледа”, споделя тя. “Има си допълнителни задачи, които ако извърши, му даваме джобни и така той си събира собствени пари. Дори с приятелите си създаде лимонаден щанд и спечели още пари, защото му казах, че един ден ще трябва сам да си купи кола.”