Селин Дион се чувства красива, защото иска

“На 51 години се чувствам толкова красива, колкото никога преди”, казва Селин Дион. “Не бих върнала годините назад, дори да можех”.

През последните две години външният вид на певицата е обект на оживена полемика. Селин често получава критика за това, че изглежда болезнено слаба и че това я прави изпита и състарена, а в същото време поп звездата е по-смела отвсякога в модните си избори.

Селин обяснява, че се чувства по-добре отвсякога в кожата си. Тя, изглежда, няма нужда да получава одобрение от някого за това, че е открила нова сила в себе си и че се наслаждава на това да го показва.

Всички на колене пред Селин Дион

“Когато бях млада, нямах никакво самочувствие. Имах проблеми със зъбите и бях много слаба”. 

“Това, в което се чувствах уверена и силна, беше пеенето. Когато пеех, нямах чувството, че хората ме съдят.”

Голите бедра на Селин Дион – смел ход в Париж

“По-късно започнах да намирам увереност в себе си и чрез други неща. Чрез танца, чрез приятелствата, чрез майчинството. Никога преди не съм се чувствала толкова красива и толкова държаща нещата под контрол. Когато усещаш, че държиш нещата под контрол, това ти дава по-силен глас.”

“20-те и 30-те ми години бяха хубаво време, но не бих се върнала към тях. А и не мога. Аз не вървя назад, а вървя напред. И нямам търпение да дойде следващият ми рожден ден!

 

Hero SliderPopular