Селена Гомес: “Оставям момичето, което беше тихо, слабо и тормозено, и се превръщам в това, което ми е писано да бъда”

Селена нарича това любимото си интервю досега, на нас пък фотосесията ни стана любима.

Въпросното интервю е за списание Dazed, което с характерния си чудноват стил накара феновете на Селена Гомес заедно с редица известни личности като Ел Фанинг и Финиъс да задават въпросите към певицата. Заедно с още по-шантавия формат на фотосесията, резултатът е наистина забавно интервю, което разкри още лични детайли за изпълнителката на “Look At Her Now”.

Селена Гомес създава собствена грим колекция “Rare”

Гомес признава, че за нея новото десетилетие е възможност за напълно ново начало, а новият й албум е бил нейният начин да се сбогува със старото си “аз”. Споделя, че макар и да обича момичето, което е била преди и нейната наивност, я оставя в миналото десетилетие, за да се превърне в това, което иска и трябва да бъде.

Според нея стилът й от преди години рязко се е променил и сега й се струва дори леко неприятен. И точно заради тази промяна се е страхувала, че феновете й няма да харесат новия албум.

“Страхувах се, че никой няма да хареса албума и кариерата ми напълно ще приключи. Искрено вярвах, че въпреки че вложих много труд в този албум, накрая ще излезе и няма да се хареса на никого. Ако това се случеше, какво щеше да стане след това?”, споделя пред изданието Селена.

Селена Гомес с широка усмивка… но един малък моден гаф със сутиена

“Бях много несигурна в себе си и в това какво ще е мнението на всички за мен. Радвам се, че нещата вървят добре, но направих всичко по силите си да съм възможно най-искрена с феновете си през цялото време.”

Въпреки страха си певицата заявява, че не съжалява за нищо, което е направила, макар и да не й се е искало някои неща да й се случват – вероятно намек към историята с Джъстин или здравословните й проблеми през последните години.

Селена и Джъстин – как двамата разказват своята страна на историята

Точно това и олицетворява песента, която в интервюто тя нарича “любимата й от целия албум” – “Vulnerable”.

Hero Slider