Приключението на Нина Добрев в Индонезия

Нина Добрев винаги е носила в себе си приключенския дух и именно той я е отвеждал до много далечни и екзотични кътчета по света. Последното й пътешествие продължава вече над 3 седмици, а дестинацията е красивата и дива природа на Индонезия. 

Нина Добрев и нейното горещо бягство в Миконос

В началото на декември, Нина се присъедини към 5-членно семейство пътуващи журналисти, известни като The Bucket List Family. Заедно с трите си деца, Гарет и Джесика Джий продават цялото си имущество и посвещават живота си на това да пътуват и опознават света. А Нина Добрев с удоволствие се включва в последната им експедиция в индонезийски води.

В профила си в Instagram, актрисата с български корени, не спира да споделя спиращи дъха кадри от пътешествието: гмуркане под вода, катерене на високи скали, скачане от кораб и т.н. Освен да се забавлява, Нина е и изключително окрилена от това приключение: “Чувствам се толкова щастлива и благодарна, че се включих в тази експедиция да преплавам индонезийските води, да споделям всяка хапка с тези страхотни хора и да трупам безценни спомени с тях. Това изживяване е веднъж в живота“.

Забавленията и пътешествията не пречат на Нина да поддържа форма и да практикува така любимата си йога, дори на палубата на кораба, с който пътува. Актрисата е в страхотна форма и кадрите от приключението наистина си заслужават – вижте ги в галерията.

 

Fashion Gallery