Обувките на пролетта според… Венета от EdgyCuts

Поканихме няколко български блогъри да ни представят най-горещите тенденции при обувките през тази пролет. Започваме с Венета от EdgyCuts

Ако спечеля от тотото  



Сандали на висок ток от капсулната колекция Guiseppe for Anja Rubik на топ модела Anja Rubik, създадена с помощта на италианския майстор на обувката Guiseppe Zanotti – €1295.
Защо? Защото “Пънко нема умре”, дори и на 35! 
Ще нося непременно с мини пола или рокля. Без други бижута, освен обичайните пиърсинг обеци. 

Задължителната обувка за сезона в бяло 


Нестандартният модел Varna II на Gio Diev – 640 лв. – скоро в магазин Gio Diev в София, бул. Витоша 84.
Защо? Защото са дело на български дизайнер, постигнал световен успех и защото са класика, такава, каквато допада на вкуса ми – с елемент на ексцентричност. 
Перфектният завършек за една визия изцяло в бяло или като част от множество възможни черно-бели комбинации. Веднага бих обула с бялата пола-панталон Zara

За сватбата 

 
Бледо розови сандали на висок ток Givenchy от колекцията пролет-лято ’12, които дебнех в моя размер цяла година и съвсем наскоро открих в Yoox, намалени на €649
Защо? Заради закопчалките във формата на акулски зъб! 
Ще паснат идеално на една огромна пола от тюл. 

2 в 1 


 

Обувки на висок ток в цвят “сребрист металик” на Gianvito Rossi – €450.
Защо? Защото съчетават две от най-силните тенденции за сезона в едно – прозрачно PVC и холограмен ефект. 
Чудесно ще се комбинират с прозрачния клъч Klear Klutch, плексигласовите бижута Cooee и boyfriend дънките, а за парти – с копринена рокля в кобалтово синьо и колието с перли, кристали и безопасни игли, което си направих. 

За сърфистката, дремеща в мен  


Сандали в микс от материи и принтове Zara – 169 лв

Защо? Защото все още нямам цветни обувки. По принцип съм скептично настроена към обувките на Zara, но тези (ако изобщо се появят в моя размер) задължително ще пробвам. 

През деня бих носила с тази мини пола с принт “зебра” от Zara, бяла тениска и жълтата неопренова чанта-плик H&M, а за вечерта – с малка черна рокля. 

За разходки в града и на морето 


Сандали с равна подметка & Other Stories – €45.
Защо? Заради удобството, разбира се. А и мога да ги нося навсякъде с мен, ако се наложи да сляза от токчетата. Трябва ми само малко помощ от добър приятел, защото не се продават в България.
Вече се виждам на плажа с дълга пола в ярък цвят :}
Венета
Виж още:
редактор: Йоанна Илиева