Новата музикална генерация

Те са млади, красиви, успели и ужасно талантливи – Pavell & Venci Venc’, Пламен и Иво и Невена Пейкова са звездите на декемврийския брой на списание ОК!.

Изданието ги събра за една вълнуваща и изпълнена с усмивки фотосесия, като, разбира се, ги накара да вдигнат завесата над личния си живот и да разкажат за мечтите и премеждията си.

„Винаги сме двамата. Заедно живеем, заедно излизаме, имаме обща компания и дори разменяме дрехите си“, споделят братята Пламен и Иво, които получиха своя летящ старт от сцената на X Factor.

Точно там започва и професионалния път на новата ни любима блондинка на музикалната сцена – Невена Пейкова. „Искам да пея в Лас Вегас! С Бионсе по възможност! Смело, нали? Но след като постигнах първата си мечта, да бъда част от музикалната сцена у нас, защо да не постигна и тази?!“, споделя Невена.

Другите двама главни герои от корицата на ОК! са Pavell & Venci Venc’ и двамата не се свенят да бъдат себе си във всеки един момент. „Сега най-важното е себеизразяването. А то пристрастява – в първия момент, в който изразиш себе си така, както ти се виждаш и усещаш“, споделят непокорните изпълнители.

Цялото интервю четете в новия брой на сп. ОК!

Снимки: Ивомир Пешев

Изкусителки по бански: Най-култовите моменти от големия екран!
Made in Brazil: Най-горещите мъже модели

Звездите с най-красиви извивки