Моят пролетен hotlist: модният блогър Сирма Маркова

В поредицата “Моят пролетен hotlist” днес ви представяме изборът на Сирма Маркова. 
Миналата година ви показахме какви са обувките на пролетта според модната блогърка, а сега отново надникваме в гардероба ѝ, където ни очакват много пастелни цветове и придобивки в най-новите тенденции. 

Кой е твоят цвят за тази пролет? 


Тази пролет ми се носят предимно неутрални тонове – сиво, бяло, черно, екрю, телесно розово и тъмно синьо. Но разбира се, няма как да подмина двата цвята, които са толкова актуални в момента, а и изключително много харесвам и винаги ми носят позитивно настроение и усещане за пролет и романтика – бебешко синьо и бонбонено розово. В тези цветове се чувствам винаги комфортно 🙂 
За тази пролет съм подготвила различни дрехи в тези цветове и смятам да ги съчетавам с неутрални тонове, за да постигна една по-ежедневна и ненатрапчива визия.

На какъв аромат залагаш? 





Обичам да имам разнообразие и в ароматите и да ги сменям спрямо настроението, за това никога не залагам само на един аромат, а винаги за предстоящия сезон нареждам на тоалетката си по няколко. В момента използвам най-често – Lolita Lempicka Morsure d’Amour, Chloe Love Eau Florale, и Zen Shiseido.

Какво си купи вече от новите пролетни предложения? 


Дрехи с мраморен принт, еспадрили, шлифери от лека материя. 

Още на стр. ii