Моят пролетен hotlist: модният блогър Деси Велева

В нашата нова поредица “Моят пролетен hotlist” вече ви показахме какво избират за новия сезон Андреа, Мери и Мани

Днес ви срещаме с модния блогър Деси Велева. Деси обожава модни списания и смята, че блоговете са новите такива. Идеята да си има свое малко модно списание води до създаването на DesiVeleva.com, където пише за мода, козметика и всякакви женски неща вече повече от година. 
Кой е твоят цвят за тази пролет? 


 
През пролетта сякаш винаги ме привличат флоралните мотиви в ярки цветове (пролет е все пак!). Обичам почти винаги да имам някакъв цветен акцент в тоалета – блуза, топ, обувки. А за тази пролет залагам на розовото и бялото (без да прекалявам с розовото, разбира се). Много ми е свежа тази комбинация. 🙂 
На какъв аромат залагаш? 


Най-любимият ми парфюм за всички времена е Flora by Gucci. А новият ми пролетен фаворит е Daisy, Marc Jacobs
Какво си купи вече от новите пролетни предложения? 
Винаги започвам новия сезон с нови обувки. Такава страст са ми! И тази пролет така, първата ми пролетна придобивка са тези сандали от Зара. 
А какво още искаш да си купиш?
Задължително още няколко чифта сандали, по възможност в ярки цветове. В списъка ми са още къси флорални роклички, както и такива от така модерната неопренова материя. Все още съм и в търсене на “коженото яке” – това, което ще мога да нося с всичко и по всякакви поводи (и евентуално да завещая на децата си ;)).
Едно задължително нещо за твоя гардероб?


Изненадващо беше и за мен, но това са дънките тип “бойфренд”. Аз не си падам много по дънки, но това определно се очертава като най-носената дреха в гардероба ми. Толкова е универсална! Могат да бъдат спортни, но и перфектно се съчетават с високи токчета и ефирен топ. Не мога да се сетя дреха, с която не си отиват. 
А за козметичния ти несесер? 


През пролетта и лятото се опитвам да залагам на по-естествената визия. Топлите дни и слънчевите лъчи не ме предразполагат към тежък грим. Затова и избирам продукти, които да освежат лицето ми. За мен това са BB крем, прасковен руж и спирала. Моят избор е ББ кремът на Shiseido, защото е лек, изравнява тена на лицето и придава едно здравословно сияние, а и има фотозащита SPF30; течният руж на Daniel Sandler, защото е най-прекрасният универсален и естествен цвят, който мигновено озарява кожата на лицето; и спиралата на Avene Couvrance, защото придава невероятен обем, не се размазва и рони и е подходяща за чувствителни очи.  
В България или в чужбина, къде ще пътуваш?  
Надявам се и на двете места. Обичам да отскачаме до българското Черноморие за партита, а в чужбина обикновено си почивам и релаксирам. 
Има ли книга или филм, на които искаш да се насладиш? 
Лятото почти не гледам филми, слънцето навън постоянно ме изкушава. Наблягам повече на книгите. Обичам да чета романи, криминални в повечето случаи, понякога ги редувам и с някоя глупава чиклит книжка – ей така, за да си разтоваря малко главата. В момента чета “Сянката на вятъра” – Карлос Руис Сафон. 
Как звучи пролетта за теб? 
Тази пролет за мен е пролетта на Justin Timberlake и Pharrell! Това са двамата изпълнители, които слушам постоянно. С малко Beyonce и Lorde паузи.  
Довърши изречението: “Тази пролет искам да имам повече време за…”  
Коктейли с приятели!
Пожелай нещо на читателките на MissBloom.bg!
Пожелавам им най-цветната пролет!