Моят пролетен hotlist: Андреа Чакърова

В новата ни специална поредица “Моят пролетен hotlist” питаме няколко съвременни градски момичета за това кои горещи тенденции, места и  модни акценти ще са водещи за тях този сезон.

Започваме с Андреа, позната ви от блога Beauty Icon” в Miss Bloom и личния ѝ блог rosychicc.com, където ви запознава с последните тенденции при грима и грижата за красотата. 

Кой е твоят цвят за тази пролет?  

Обожавам всичко в пастелната гама – нежните цветове ме зареждат невероятно. Ако обаче трябва да избера само един цвят бих се спряла на ментово зелено, който е прекрасен акцент във всеки аутфит! 

На какъв аромат залагаш? 

В момента парфюма, на който се наслаждавам най-много, е Jo Malone White Jasmine and Mint. Ароматът на жасмин ми е един от любимите, а комбинацията с мента прави този парфюм божествен и толкова свеж – идеален за пролетта. 

Какво си купи вече от новите пролетни предложения? 

Поне пет червила в коралово-прасковената гама. Това ми е един от най-любимите нюанси за сезона, а тазгодишните пролетни колекции за жалост са доста изкушаващи, хаха.

А какво още искаш да си купиш?

Ооо, имам прекалено много неща в списъка, но следващата ми покупка определено ще бъде небезизвестният руж Coralista на Benefit. Този прекрасен коралов руж с фино смлени златисти частици би бил идеален за топлите месеци.

Едно задължително нещо за твоя гардероб?

През пролетта обожавам да нося блейзъри и тази година не е изключение. В момента не мога да спра да нося един от Topshop в прекрасно ментово зелено. Комбинацията с тъмно сини дънки и високи обувки ми е любима!

А за козметичния ти несесер?

Определено червилото на YSL Rouge Volupte в цвят Lingerie Pink е неизменен продукт в козметичната ми чантичка този сезон. Формулата на червилото е страхотна, а нежното пастелно-розово е идеалният завършек на всяка пролетна визия.

В България или в чужбина, къде ще пътуваш? 

Надявам се, че ще имам време да организирам и пътуване в чужбина, но за сега ще пътувам само в България. Планирам голяма обиколка на страната, където ми се иска да посетя някои от по-големите ни природни забележителности като Крушунските Водопади например. 

Има ли книга или филм, на които искаш да се насладиш?

Книгата, която си купих вчера и, която нямам търпение да прочета е “Вината в нашите звезди” от Джон Грийн. Филмът, за който веднага бих си купила билети, е “Дивергенти”. Много обичам трилогията и много се вълнувам за екранизацията.

Как звучи пролетта за теб? 

 
“Shot Me Down” на David Guetta ми е на repeat в момента. Много ме вдъхновява докато си пиша постовете, а и е идеална за любимите ми пролетни пътувания на дълъг път.

Довърши изречението: “Тази пролет искам да имам повече време за…” 

… близките си и за пътешествия.

Пожелай нещо на читателките на MissBloom.bg.

Пожелавам им да намерят повече време за себе си и да се усмихват по-често! 🙂