Меган Маркъл и проблемното й семейство

През ноември кралският дворец обяви годежа на негово кралско височество принц Хари и мис Меган Маркъл, а върху пръста на Меган засияха тройка ослепителни диаманта.

Принц Филип веднъж се пошегувал, казвайки за монархията във Великобритания нещо много релевантно сега: “Хората мислят, че там има строга класова система, но това не е вярно – принцовете се женят за обикновени момичета и дори за американки”. Освен американка, мис Маркъл е със смесен произход, идва от семейство на разведени родители, а и самата тя е разведена. Второразрядна актриса, католичка, без потекло, с три години по-голяма от Хари и с проблемно семейство, което се надпреварва да дава положителни или отрицателни изявления за нея в медиите.

Годежът обаче е факт, както и благословията, която Хари получи от кралица Елизабет. От страна на кралското семейство всичко мина гладко и по протокол. За семейството на Маркъл, не може да твърдим същото. Неподготвени за такова развитие на живота, за славата, вниманието, откриващите се възможности. Половината семейство имаха отношение що за човек е Меган. Нейната полусестра Саманта дори възнамерява да напише книга по въпроса.

В мига щом светлините на прожекторите огряха Меган Маркъл и тя получи най-важната роля в живота си – да бъде жената до британския принц Хари – на част от обкръжението й му се прииска да сподели славата й. Приятелката й от детството Нинаки Приди се погрижи светът да разбере, че Меган винаги е била “обсебена от британското кралско семейство”. Бившият й съпруг Тревър Енгелсън в момента работи по телевизионно шоу за мъж, чиято бивша съпруга се среща с принц. Но най-големият съдник на бъдещата дукеса на Съсекс се оказа нейната полусестра Саманта Грант. Щом първите снимки на двойката се появиха в медиите, тя се почувства длъжна да сподели със света за лошия характер на сестра си.

Какво още споделя Саманта Маркъл, може да четете в новия брой на сп.ОК!