Любов от пръв поглед и 20 години брак: Дейвид и Виктория Бекъм празнуват днес!

През далечната 1999-а година едно Спайс момиче и един от най-секси футболистите в света си казват “да”.

Днес животът на Дейвид и Виктория Бекъм е коренно различен, но това, че са неотлъчно един до друг остава същото.

Днес двамата празнуват 20-годишния юбилей от сватбата си. Двамата имат четири деца (най-големият – Бруклин, е вече на 20 години) и цяла една бизнес империя, която през годините са успели да изградят заедно.

Общото богатство на Дейвид и Виктория Бекъм се оценява на един милиард долара. “Дейвид е най-подкрепящият съпруг, най-добрият баща и бизнес партньор, който бих могла да си представя”, категорична е Виктория. Тя споделя, че благодарение на Дейвид е повярвала в любовта от пръв поглед – именно така започва тяхната история.

Подкрепата е ключът към стабилността на семейството. В абсолютно всяко начинание, Дейвид и Виктория стоят плътно един до друг. Заедно отглеждат децата си, заедно вземат решенията за бизнеса си.

През годините Дейвид подарява на жена си 14 различни годежни пръстена и й посвещава няколко татуировки по тялото си, включително надпис “99”, символизиращ началото на семейния им път. Футболният идол също така е изписал името на съпругата си на няколко езика.

Тайната на Дейвид и Виктория Бекъм

Рецептата на двойката за щастлив брак е на първо място да полагат големи усилия да поддържат баланса помежду си. Те не крият, че в брака им е имало трудни периоди, но именно тогава двама души трябва да се мобилизират, за да излязат от кризата.

Другата опорна точна в отношенията им са децата. “Ние сме абсолютно равни в грижата за дома ни и за децата”, казва Виктория. И двамата с Дейвид са всеотдайни родители и още от самото начало са си поделяли по равно всички отговорности, свързани с децата.

Hero SliderPopular