Криси Тийгън получи награда за благотворителност в полза на деца в нужда

Криси Тийгън бе почетена с наградата Giving Tree по време на ежегодната гала Baby2Baby в Лос Анджелис.

Статуетката се връчва за принос към организацията, която помага на деца от бедни семейства. Baby2Baby осигурява помощ на деца от всякакви възрасти, като предоставя ресурс от първа необходимост – от памперси до учебни пособия.

От сцената Криси сподели, че не само активно участва в благотворителни кампании, но вече учи и децата си да оказват помощ. “Луна сама сортира и опакова свои играчки, които да дарим, и изпитва радост от това, че ще достави радост на деца”, каза моделът и водеща.

“Давам си сметка за това, че по света има много хора, които не могат да си позволят най-обикновени неща, за които аз дори не се замислям. Като например това да има с какво да нахраниш и да облечеш детето си, както и да се погрижиш за себе си като родител”, сподели още Криси.

На благотворителната кауза на гала събитието в събота откликнаха още много звезди. Сред тях Джесика Алба, Дженифър Гарнър, Кейти Пери, Кейт Хъдсън, Никол Ричи и много други. С тяхна помощ, за една вечер Baby2Baby успя да събере 4.7 милиона долара.

Самата Криси Тийгън дари 50 000 долара, към които съпругът й Джон леджънд добави още 50 000 от себе си. Джесика Алба и Каш Уорън дариха 10 000 долара. Анонимен дарител пък подкрепи каузата със 150 000 долара.

 

Fashion GalleryHero SliderPopular