Кралското бебе ще е зодия Телец

Кралското бебе трябва да се появи всеки момент и по всичко изглежда, че то ще се роди зодия Телец.

Астролозите предвещават, че то ще бъде много търпеливо и надеждно, което е много важно за една кралска особа. Бъдещото бебе на Кейт Мидълтън и принц Уилям ще се отличава като една тиха, но уверена личност. И като типичен Телец ще бъде много трудно да бъде ядосан. Но случи ли се това, всички трябва да бягат от него.

Телецът по принцип е много топъл и гостоприемен домакин, но самият той много не обича да ходи на гости. Затова и най-вероятно ще му бъде трудно да изпълнява своите задължения, които налагат да ходи по различни приеми и събития. Представителите на тази зодия определено предпочитат домашния уют, комфортната обстановка и трудно приемат всякакви промени.




Телците са големи инати и когато си наумят нещо е много трудно да си променят мнението. Силно привързани и верни са към семейството и приятелите си. Най-много се разбират със зодиите Козирог и Рак, каквито са Кейт, Уилям и малкият Джордж. А това предвещава хармония, любов и никакви проблеми у дома.

По-големият брат Джордж е зодия Рак с асцендент Козирог, а това са двата най-семейно ориентирани знаци на зодиака. Именно затова и той е много близък и с двамата си родители, а с появата и на новия член на фамилията, вероятно същото ще важи и за него. Той има изключително щастлив златен триъгълник (подреждане на няколко планети, в което всяка планета е в тригон с другите две, образувайки равностранен триъгълник): дисциплинирания Сатурн, мечтателния Нептун, късметлийския Юпитер и конкурентния Марс. 

Те определят и неговото бъдеще. Той спокойно може да стане спортна звезда, да се занимава изкуство, музика, както и да покаже талант в няколко области. С неговата Венера в Дева, той ще бъде много добър приятел, който обича животните. Той ще се кандидатства за кралски любимец достатъчно скоро!
Що за майка е Кейт Мидълтън според зодията?
Мама Кейт е зодия Козирог, а този знак всъщност е “бащата” на зодиака, така че те не винаги са най-топлите майки и понякога може да са по-студени с децата си. Въпреки това, лунният знак на Кейт, който определя стила й като майка, е в емоционалния и интуитивен Рак, което й помага да е по-мека и по-мила с децата си. Тя също така има и много Дева в своята зодиакална диаграма, което я прави по-състрадателна и нежна. Кейт и Джордж са противоположни един на друг: той е Рак с асцендент Козирог, докато тя е Козирог с асцендент Рак, така че са в пълен синхрон!
Какъв цар би бил малкият Джордж?
Първородният син на Уилям и Кейт е зодия Рак, също като баща си – принц Уилям и баба си Даяна. А това е сигурен знак, че кралското бебе ще бъде лоялен, семейно ориентиран, но и силен лидер, смятат астролози. Въпреки това, изгряващия му знак е Скорпион, така че той може да бъде малко по-прикрит и дори краен. Астролозите предричат, че той ще прилича на дядо си – принц Чарлз. Уилям има като изгряващ знак приятелския Стрелец, което го появи малко по-отворен и достъпен. Уилям и Джордж имат противоположни лунни знаци, което разкрива как те ще реагират емоционално на ситуациите. Подобно на Кейт, Уилям има сантименталният Рак в Луна, докато Джордж има Козирог. Той най-вероятно ще работи по-усърдно като монарх и ще поеме отговорността съвсем сериозно.

Снимки: Profimedia

Вдъхновяващият стил на бременната Кейт Мидълтън

Любовната история на Уилям и Кейт
Зодията на вашето дете може да ви даде важен урок
Лошите черти на мъжете според зодията