Коя е пианистката на Карди Би и как привлече вниманието на всички?

Пианистката на Карди Би заслужи вниманието на всички ни на последните награди Грами с изпълнението си, но това не е единственото, което я прави специална.

Последните награди Грами започнаха с песента “Money”. В нейното начало обаче беше добавен едно драматично изпълнение на пианото, което накара всички да задават въпроса “Коя е пианистката на Карди Би”?

Зад рояла беше Мис Клои Флоър, както тя обича да се представя. Тя привлече вниманието на цял свят (и на стотици хиляди потребители в Инстаграм) с уменията си на виртуоз и страхотния си външен вид. Днес се радва на нарастваща популярност и дори подготвя своя първи сингъл.

Карди Би, Лейди Гага, Дуа Липа и още победители на наградите “Грами”

Работата на Клои много често я поставя на заден кадър, но по време на заветното й изпълнение на Грамите, фокусът остана дълго време само върху нея. Точно 16 секунди камерата се съсредоточи върху клавишите, докато не разкри нейната рокля haute couture на “Fouad Sarkis” и пианото й, обсипано в Сваровски камъни.

Вижте видеото по-долу за кадри от изпълнението й.

Точно заради това внимание върху нея, тя трябваше да бъде перфектна и за целта потърси най-добрите продукти за своята кожа. Тях сподели и в първото си голямо интервю за списание “The cut”.

За да премахва гримът си, най-често се доверява на кокосовото масло. Клои е фен на органични продукти, без много добавени химикали и това е най-добрият избор за нея.

Грами драми, Карди Би напусна Instagram

За допълнително почистване на лицето, използва клензер под формата на пяна. Марката, която харесва е корейска, а точният продукт се казва Saranghae Nourishing and Moisturizing Oil + Foam Cleanser. Тя, както целия останал свят, напоследък изпробва корейската козметика, но за нея е още по-подходящ избор, заради азиатския й произход.

За ръцете си, чиято красота е много важна за един пианист, тя използва серум с хиалуронова киселина. Нанася го три пъти седмично в малко количество, и то само преди лягане, защото кожата след това е чувствителна под слънчевите лъчи.

Ако все още не сме ви убедили да я последвате в Инстаграм, вижте галерията за някои от най-добрите й визии.

Как биха изглеждали днес легендите на музиката

Popular