Кои холивудски дами се изповядаха в книги?

Гуинет го направи, Камерън също, така че бе само въпрос на време на същото да се реши и колежката им Кейт Хъдсън – да напише книга, в която да даде безценни съвети как да обичаш тялото си.

 

“Не си мислете, че един ден съм се събудила с безценната идея в главата си как да обичам собственото си тяло. Не, разбира се, книгата и всички съвети в нея се появиха след много дълго време, в което самата аз се учех да приемам и разбирам уроците на живота. И най-важният от тях – да проумея, че тялото ми, а и аз самата, се променям. Да приема факта, че няма да бъда на 20 години, когато съм на 30 и да се науча да преминавам по-леко през промените на времето!”, така откровено актрисата Кейт Хъдсън представи книгата Pretty Happy – How to love your body пред читатели в Ню Йорк. Една от основните причини да напише книга със съвети за младите жени е всъщност един повтарящ се въпрос в интервютата – как поддържаш форма и изглеждаш толкова добре.

Любовта и семейната хармония са вдъхновението на една друга жена – актрисата Рита Уилсън, която представя втория си самостоятелен албум, който носи нейното име. Дъщеря на български емигрант от турски произход в САЩ, Рита Уилсън е известна и като съпругата на звездата Том Ханкс. Много малка част от почитателите му са наясно, че заради семейството и децата, Рита е оставила на втори план кариерата си и е приемала през цялото време малки роли, за да й остава време да поддържа хармонията в семейството и да не изостава с грижите за децата. Когато те пораснали и Том Ханкс вече бил утвърдена звезда, Рита се отдала на голямата си страст – пеенето. След дебютния й албум AM/FM, който се появи през 2012-а, актрисата утвърди имижда си на певица с нов албум, който носи нейното име.

Повече четете в GRAZIA април.

Снимки: Profimedia