Киара Ферани: Новата кралица на италианската мода

Тя е млада, красива и суперуспешна. С инвестицията от общо 10 долара Киара Фарани създава империя под бранда The Blonde Salad.

Tова е името на супер успешния й блог, който я изстрелва до А-листата на модните законодатели в света.
„Обичах да споделям снимките си. Това беше и причината да направя следващата стъпка със създаването на мой блог. Избрах името Blonde Salad, защото исках то да ме репрезентира пред хората, които ще влязат в него”, споделя Киара.



“Когато започнах, бях наистина руса, имам предвид… много руса. Питали са ме и защо избрах да го кръстя Салата. Този въпрос винаги ме разсмива, но истината е, че блогът ми не беше създаден, за да е просто модно ориентиран. Аз исках той да е цветен микс. Точно като салатата: имаш домати – слагаш ги, добавяш и остатъка от пестото, марулите… въобще пълна каша. Съставките на моята салата са моите пътувания, моите приключения и срещи с приятелите, моите модни находки, моите разсъждения и моите фотографии.“
Всичко това Киара Ферани споделя с милионите си последователи, като се опитва да ги мотивира да се отдадат на хобито си и никога да не се взимат твърде на сериозно.

Русокосата фешън дива намира място на страниците на новия брой на списание ОК!, посветен на най-вдъхновяващата от вдъхновяващите дестинации – Италия. Още за империята, създадена от новата италианска кралица на модата, можете да прочетете на страниците на изданието.

10 цитата от Бионсе, които могат да направят живота ви по-добър
Интимно! Анджелина Джоли през очите на Брад Пит
Уроци по съблазън от Мадалина Генеа