Кейт и Уилям: историята на един портрет

Известният фотограф Марио Тестино направи интересни разкрития за официалния портрет от годежа на принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Той разкри, че е уцелил една “спонтанна емоция”. “Чаках дълго време. Снимахме един или два часа, за да се получи идеалната снимка “, казва Тестино.

“Но до последно не бях убеден в тях. След като завършихме със снимките, те си тръгваха. И изведнъж се прегърнаха. Аз веднага взех фотоапарата и това е снимката, която се получи – това е една спонтанно емоция… Бихте могли да видите, че те са напълно влюбени”, обяснява Тестино.

Той разкрива, че за първи път е срещнал Кейт Мидълтън през 2008 г. и казва, че още тогава е видял, че Уилям е влюбен в нея. “Знаех, че те ще останат заедно“, обяснява известният фотограф.

Марио Тестино е любимец на звездите

Той от дълги години снима кралското семейство, като дори прави някои от най-известните снимки на принцеса Даяна. Въпреки това, той твърди, че покойната принцеса не му напомня на Кейт.

“Кейт е красива по различен начин: тя излъчва щастие. Тя изглежда така, сякаш й е комфортно в любовта”, обяснява той изданието The Telegraph.

Тестино е сред най-известните фотографи в света. Той неведнъж е снимал най-големите имена в шоубизнеса.