Кайли Миноуг: Една перфектна жена на 50

Може ли да повярвате, че Кайли Миноуг вече е на 50?

Преминала през тежката борба с рака и последвалото тежко лечение, блондинката устоява на времето и несгодите и продължава да изглежда феноменално. Именно това я научава да се грижи повече за себе си и да обръща внимание на здравето и визията си. “Това десетилетие ме изправи пред предизвикателството, наречено “рак на гърдата”, но с помощта на семейството си, приятелите, лекарите и на всички вас, успях да се справя”, казва днес певицата.

Бившият годеник на Кайли Миноуг зарязан пред олтара

Кайли е категорична, че био начинът й на живот е нещото, което я поддържа здрава и в дорбра форма. Тя поддържа гладката си кожа с натурална козметика на основата на масло от моркови. Миноуг е убедена, че именно органичните съставки, а не бурканчетата, пълни с химия, са причина за блестящата й красота.

Кайли Миноуг се изповяда след тежката раздяла

Друго нещо, което поддържа бодрия й дух и положителното й настроение, е парфюмът. Австралийската изпълнителка признава, че има цяла колекция и използва различни аромати в зависимост от това как се усеща и какво я вълнува. Кайли е категорична, че само три вида козметика й помагат за всякакви “спешни ситуации” – спирала, коректор и гланц за устни.