Испанец отвори първата агенция за Инстаграм модели у нас

Първата агенция за инстаграм инфлуенсъри у нас е вече факт. Заслугата тя да отвори е на един чужденец – дон Гаел Бонел Санчес.

Работил е за Endemol TV, най-голямата компания за телевизионна продукция в Европа. Натрупаният опит го окуражава да създаде собствена телевизионна и филмова компания, а работата по първия му игрален филм “Челси” го довежда в България. Паралелно със снимките на филма, тук създава Black G, първата водка в света, направена с черен хайвер.

Но едно от нещата, които силно го впечатляват у нас, са момичетата. “Красивите жени са навсякъде. Но е вярно, че момичетата в България полагат много повече усилия за външния си вид. Фитнес, грим, прическа мода. Бях много впечатлен от това”, казва Санчес.

“Единственото нещо, което съжалявам да видя, са все повече и повече операции на устните. Ако някое момиче наистина се нуждае от такава, защо не. Но понякога перфектното е враг на красивото”, откровен е той.

Според създателят на агенция GBS Models, инфлуенсърите вече заместват топмоделите, които съществуваха в миналото.

А относно това какво трябва да притежава едно момиче, за да стане успешен инста модел, Санчес обяснява: “Да бъде себе си, да е секси и мотивирана. С мотивация можеш да преместваш планини във всички области.”

Цялото интервю на Зузи Аспарухова с дон Гаел Бонел Санчес ви очаква в новия брой на списание OK!

Снимки: Ивомир Пешев
Стайлинг: Боян Кузески

 

Hero Slider