Ирина Шейк – кой е супермоделът на Брадли Купър?

Брадли Купър и Ирина Шейк изглеждаха страхотно заедно на Оскарите. Супермоделът до актьора още веднъж привличе вниманието. Ето какво знаем за нея.

Брадли Купър се появи на Оскарите под ръка с две жени – дългогодишната му приятелка супермодел и майка му. Какво знаем всъщност за Ирина Шейк?

Тя е първата рускиня, станала лице на списанието “Sports Illustrated”.

Русия може да има много красиви жени, но Ирина е първата от тях, която позира по бански за списанието.

Януари е по-горещ с Ирина Шейк

Преди Брадли Купър, тя е била с Кристиано Роналдо

Явно има вкус за мъже, защото е била във връзка не само с един известен красавец. Тя и футболистът бяха заедно пет години и се разделиха през януари 2015-а..

Близка приятелка е с Криси Тийгън

Благодарение на това, че е работила за “Sports Illustrated” е създала приятелството си с Криси. Двете се появяват често в Инстаграм заедно.

Миналата година Ирина купи за дъщеричката на приятелката си малък розов Мерцедес.

Ирина Шейк и Стела Максуел: една неочаквано добра комбинация

Има страхотно чувство за стил

Често успяваме да видим звездата, снимана по улиците, в страхотни тоалети. Всеки път си проличава и чувството й за стил.

Активна в благотворителността

Шейк се старае да прави колкото може повече добро. Тя смята, че е важна част от живота да се опитваш да се грижиш за останалите, колкото можеш повече.  Част от каузите, които подкрепя принадлежат към “Американското общество за превенция на жестокост към животните” и руската фондация “Помоги”.

Тя и Брадли Купър избират да бъдат дискретни за връзката си

Двамата може и често да са снимани заедно, показвайки колко добре изглеждат като двойка, но по отношение на връзката си избират да са внимателни какво споделят.

Ирина казва, че това е личен избор. “Работата ми ме кара да съм снимана и активна в обществото, затова предпочетох поне личният ми живот да остане личен.” разказва супермоделът.

Упражненията на Ирина Шейк за перфектно тяло