И щастливите семейства не са перфектни – Джон Леджънд и Криси Тийгън

Джон Леджънд и Криси Тийгън се снимаха с децата си за корицата на списанието.

Макар и по-голямата част от интервюто да е на тема политика, заради дългогодишната вражда между Криси Тийгън и Доналд Тръмп, разбираме още много за звездната двойка и какво те обикновено не показват пред камерите.

Криси призна, че те са като всяко друго модерно семейство – едвам успяват да спазват баланса между работа и грижа за децата. “Не искам да се преструвам, че се справям с всичко сама. Имаме бавачки за през деня, за вечерта и за уикенда, нямам идея как майка ми се е справяла без всичко това”, призна моделът.

Тя разказа и повече за напрежението, под което е поставена като работеща майка.  В следствие от това, от години наред тя се бори с чувство за нервност и притеснение, което дори е прераствало до депресия.

Тийгън разказва, че това дори й причинява проблеми с паметта. Споделя, че не си спомня почти нищо от сватбения си ден, защото, въпреки че е било щастливо събитие, то и донесло още допълнителен стрес.

Въпреки това Джон винаги я е подкрепял. Както казва в интервюто, според него Криси е способна на много повече от това, което си мисли.

Новостите от негова страна пък са, че е създал коледен албум с неговите версии на популярни празнични песни, като например “Last Christmas” и още. Точно с това интервю той за първи път обявява, че албумът е вече на пазара за предварителни поръчки.

Hero Slider